Anel Avdic brengt PSV-supporters tegenvallend transfernieuws

29 januari 2024, 13:20   Bijgewerkt: 29 januari 2024, 14:22
Foto: © Imago

PSV gaat naast de komst van het Zweedse toptalent Jonah Kusi-Asare grijpen. De zestienjarige voetballer gaat AIK Solna inruilen voor Bayern München, waar PSV mee concurreerde in de strijd om de boomlange aanvalsleider.

Journalist Anel Avdic maakt maandagochtend melding van een akkoord dat AIK Solna heeft bereikt met Bayern München over de overstap van Kusi-Asare naar Der Rekordmeister. Het slechte nieuws voor PSV is inmiddels ook door transferexpert Fabrizio Romano bevestigd. De aanvaller, die 1.96 meter lang is, verkast voor een transfersom van ruim vijf miljoen euro naar het zuiden van Duitsland.

Artikel gaat verder onder video

Vorige week werd duidelijk dat ook PSV interesse zou hebben in de Zweedse voetballer, zo meldde onder meer de goed ingevoerde clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Met Bayern München trof de koploper van de Eredivisie echter een zware concurrent, waar het de strijd niet van heeft kunnen winnen. De verwachting is dat Kusi-Asare spoedig naar München vliegt om daar zijn handtekening te zetten onder een nieuw contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen