PSV ziet topclub afhaken in strijd om Zweeds talent

1 januari 2024, 20:23
Foto: © Imago

FC Barcelona heeft minder interesse in Lucas Bergvall dan aanvankelijk werd gedacht. De middenvelder van Djurgardens stond volgens bronnen op het lijstje van de Catalanen, maar het Spaanse Sport weet dat Barcelona van gedachte is veranderd.

Volgens de Spaanse sportkrant vindt Barça een vraagprijs van 167 miljoen Zweedse kroon, wat neerkomt op bijna vijftien miljoen euro, te gortig. De Catalanen zijn daarentegen wel zeer geïnteresseerd in de zeventienjarige middenvelder. Djurgarden’s sportmanager Bosse Anderson wilde in de Zweedse media geen uitspraken doen over de vraagprijs.

Artikel gaat verder onder video

Bergvall staat er uitstekend op in Europa. De middenvelder speelde op zeventienjarige leeftijd al 25 wedstrijden op het hoogste voetbalniveau van Zweden, waardoor hij de nodige interesse van grote clubs heeft gewekt. Onder meer Internazionale, Arsenal, Manchester City, Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund, Manchester United en RB Leipzig houden Bergvall in de gaten. Ook PSV werd genoemd als geïnteresseerde club, zo meldde Fotbollskanalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen