Slot geeft goudhaantje in duel van vorig seizoen tegen NEC opnieuw het vertrouwen

14 januari 2024, 15:39
Foto: © Imago

Arne Slot begint met Igor Paixão in de basis in de thuiswedstrijd tegen NEC, wat betekent dat Luka Ivanusec het tegen de Nijmegenaren moet doen met een plek op de bank. Javairo Dilrosun, vorig seizoen in de beker nog op fraaie wijze trefzeker tegen NEC, begint als rechtsbuiten.

Justin Bijlow is zondagmiddag de doelman van Feyenoord, dat zonder al te veel verrassingen aan gaat treden. Achterin kiest Slot voor de gebruikelijke vier namen: Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Het middenveld wordt gevormd door Mats Wieffer, Quinten Timber en Calvin Stengs. 

Artikel gaat verder onder video

Voorin kiest Arne Slot voor Paixão, Santiago Giménez en Dilrosun. Laatstgenoemde was vorig seizoen bepalend tegen NEC, want de vleugelaanvaller scoorde in het bekerduel tegen de Gelderse club op werkelijk schitterende wijze. De laatste periode krijg Dilrosun meer vertrouwen van Arne Slot en dat blijft de oefenmeester hem voorlopig ook geven. 

Opstelling Feyenoord:
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Dilrosun, Gimenez, Paixão 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

domme kracht hebben ze overal voor nodig zou de vader van Bosschaert zeggen, dat zei die al tegen 11 jarige medespelers bij de jeugd

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen