Woede en ontsteltenis over strafschop Feyenoord: 'Weet niet wat ik zie, schandalig!'

28 januari 2024, 15:52   Bijgewerkt: 28 januari 2024, 16:02
Foto: © ESPN

Supporters van FC Twente hebben met woede gereageerd op de beslissing van scheidsrechter Allard Linthout om Feyenoord vlak na de rust een strafschop te geven. Lars Unnerstall wist de penalty van Santiago Giménez te keren, maar bij de Twentse supporters heerst woede en onvrede over de beslissing van de abritrage.

Lindhout legde de bal zondagmiddag op de stip, nadat Feyenoord-aanvaller Igor Paixão naar de grond ging in het strafschopgebied. De Braziliaan ging vol voor de strafschop en, als het er al een was, was het een licht gegeven strafschop voor de Rotterdammers. De VAR riep Lindhout niet naar de kant, waardoor de beslissig van de arbiter bleef staan. Vanaf elf meter faalde Giménez vervolgens hopeloos met een matige penalty.

Artikel gaat verder onder video

Op sociale media reageren FC Twente-supporters, maar ook fans van andere clubs, met onbegrip voor de gegeven strafschop voor Feyenoord: "Zelfs de VAR in Zeist heeft kuipvrees, dit was nooit een penalty, gerechtigheid ook dat er werd gemist", schrijft een supporter op sociale media. "Schandalig, een fopduik", reageert een ander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

menaga
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Tja die arbiters schijten peuken in de kuip...

Kramer
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Zal toch eens die geldstromen onderzoeken.. dit ziet er raar uit 2 grote fouten in 1 week.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen