Europa League-winnaar droomt hardop van transfer naar de KKD: 'Kers op de taart'

28 februari 2024, 14:00   Bijgewerkt: 28 februari 2024, 14:06
Foto: © Imago

Nemanja Gudelj is momenteel geblesserd, maar staat onder contract bij Sevilla. De Serviër heeft een behoorlijke prijzenkast. Met zijn huidige werkgever wist Gudelj twee keer de Europa League te winnen. Stiekem droomt de 32-jarige middenvelder wel van een terugkeer naar het tweede niveau van Nederland: de Keuken Kampioen Divisie.

Gudelj speelde in Nederland voor NAC Breda, AZ Alkmaar en Ajax. De nummer zes van Sevilla is nog altijd dankbaar voor zijn periode in Nederland. “Ik sprak John Karelse. Hij haalde me destijds uit de B-jeugd naar Jong NAC. Hij was de eerste trainer die het in me zag zitten”, vertelt Gudelj aan ELF Voetbal.

Artikel gaat verder onder video

“Robert Maaskant liet me debuteren in het eerste elftal, maar na diens ontslag nam Karelse de ploeg over. Onder hem ontwikkelde ik me verder en speelde ik me in de kijker van diverse clubs. Dankzij zijn vertrouwen kreeg ik de kans om een mooie carrière om te bouwen”, gaat de middenvelder verder over zijn oude club, waar hij ook graag eindigt. “Het lijkt me leuk om daar af te sluiten. De kers op de taart.”

Gudelj was dit seizoen nog op Nederlandse bodem, toen hij met zijn Sevilla naar Eindhoven kwam voor het Champions League-duel tegen PSV. Hij scoorde zelfs de 0-1 voor de gasten uit Zuid-Spanje. Toch heeft de Serviër wel een nadeel aan de Nederlandse cultuur ondervonden.

“Het enige dat ik mis aan Nederland zijn de punctualiteit en de organisatie. Spreek je hier de volgende dag af om tien uur, dan kan dat ook gemakkelijk elf, twaalf of één uur worden, of de volgende dag of helemaal niet. Daar heb ik me weleens boos over gemaakt. De mensen van de club weten dat inmiddels. Als ik nu een afspraak om tien uur maak, gebeurt het ook om tien uur, haha.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen