Feyenoord krijgt dramatisch nieuws en loopt plotseling tonnen mis

1 februari 2024, 23:53
Foto: © Imago

Voormalig Feyenoorder Róbert Bozeník maakt niet de overstap naar Sevilla, zo melden diverse Zuid-Europese media. De spits stond deze winterse transferperiode op het punt om Boavista te verlaten, maar dat gaat dus niet door. Feyenoord loopt hierdoor een behoorlijk bedrag mis, weet 1908.nl te vertellen.

Bozeník landde donderdagochtend op Andalusië om zijn medische keuring te ondergaan, en wachtte vervolgens in Sevilla af op een definitief akkoord tussen beide clubs. De transfer klapte uiteindelijk door Rafa Mir, die op het punt stond om te tekenen bij Valencia.

Artikel gaat verder onder video

De club uit de sinaasappelstad trok zich echter terug uit de onderhandelingen, waardoor Sevilla de deal met Bozeník niet meer kon doorzetten. Sevilla had een bedrag van vijf miljoen euro (exclusief variabelen) over voor de Slowaakse spits. Voor Feyenoord betekent dit minder goed nieuws, want de Rotterdammers lopen hierdoor een geldbedrag mis.

Feyenoord bedong in de zomer van 2023 een speciale clausule bij de verkoop van Bozenik aan Boavista. Als de spits voor een bedrag van tweeënhalf miljoen euro verkocht zou worden, beurden de Rotterdammers liefst twintig procent winst op die som. Dit houdt in dat Feyenoord vijf ton misloopt door de afgeketste deal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen