Gaaei neemt pijnlijke beslissing na tweede vernederende Ajax-wissel

25 februari 2024, 18:38
Foto: © Imago

Nog voor het laatste fluitsignaal van de wedstrijd tussen AZ en Ajax heeft geklonken, zijn alle posts van het Instagram-account van rechtsback Anton Gaaei verwijderd. De Deen zag er bij de 1-0 van Ruben van Bommel niet goed uit en werd door trainer John van 't Schip al na 36 minuten spelen naar de kant gehaald.

Dat was voor Gaaei niet eens een noviteit. Hetzelfde overkwam de zomeraanwinst in De Klassieker tegen Feyenoord, op 27 september vorig jaar in de Johan Cruijff ArenA. Toenmalig trainer Maurice Steijn verloste de back toen al na 32 minuten spelen uit zijn lijden, bij een 0-2 achterstand. Feyenooord zou de wedstrijd, die pas op de woensdag daarop werd uitgespeeld, uiteindelijk met 0-4 winnen.

Artikel gaat verder onder video

De supporters van Ajax nemen Gaaei zijn rol bij de goal van Van Bommel behoorlijk kwalijk. Op X regende het al negatieve opmerkingen over de 21-jarige speler. "Een clown van een speler", viel onder meer te lezen op dat sociale medium. "Wat een vreselijke verdediger die Gaaei. Dekt gewoon telkens aan de verkeerde kant", schreef een andere gebruiker.

Ook op zijn persoonlijke Instagram-pagina kreeg Gaaei er van de fans van langs. Dat resulteerde erin dat zijn account nog voor het einde van de wedstrijd 'op zwart' ging; alle posts zijn inmiddels verwijderd. "Het is jullie gelukt hoor, zogenaamde 'Ajax-fans'", schrijft een twitteraar. "Gaaei heeft alles verwijderd van zijn Instagram omdat jullie zonodig alles vol moeten spammen met kanker... Ik hoop dat jullie trots zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Hier heb je ze ook zitten, maar dat mag je niet zeggen van de redactie hier. Dan verwijderen ze het, of zijn dit zelf van die figuren die spelers allemaal verwensingen sturen?

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Kijk, kritiek mag je hebben. Maar dat je zo ver gaat met dingen die je zegt (ik heb ze niet gelezen maar ik kan me er wel iets bij voorstellen van sommige)... dat kan je niet maken. Die jongen doet zijn best, is niet goed genoeg. Dat kan. Denk je dat hij dan zo iets heeft van "oh jammer maar ik heb mijn geld"? Die jongen heeft het al zwaar genoeg, en om dan iemand niet alleen helemaal de grond in te boren maar ook allerlei dingen zeggen die echt niet kunnen, dan ben je gewoon echt triest. Ik hoop dat hij op een gegeven moment ergens komt waar hij iets beter voor de dag komt.

Laurens1
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Dat ze bij Ajax zulke “drek” halen is deze jongen niet schuldig aan. Wel als hij denkt het ere divisie niveau aan te kunnen. Jongen maakt pupillen fouten, zelfreflectie is hem vermoedelijk vreemd!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen