Kenneth Perez: 'Zijn cijfers zijn abnormaal slecht, maar het is een interessante speler'

4 februari 2024, 21:38
Foto: © ESPN

Hij scoorde niet, maar Bobby Adekanye was volgens de analisten van Dit was het Weekend wel een van de uitblinkers bij Vitesse - Go Ahead Eagles (0-2). De aanvaller van Go Ahead onderscheidde zich met individuele acties op een veld waarop dat niet eenvoudig was.

“Hij speelde echt goed vandaag, en dat viel niet mee op deze akker”, zegt Kees Kwakman zondagavond. “Het tactische verhaal wordt lastig op zo'n veld en dan heb je jongens met individuele acties nodig.” Adekanye slaagde erin de bal onder controle te houden en dat was volgens Kwakman knap. “Ik vind het een hele interessante speler, alleen zijn cijfers vallen een beetje tegen.”

Artikel gaat verder onder video

Kenneth Perez vindt dat een understatement. “Een beetje?! Het is niet normaal hoe slecht de cijfers zijn, maar het is inderdaad een hele interessante speler om naar te kijken.” Adekanye speelde dit seizoen zestien competitiewedstrijden, waarin hij niet wist te scoren. Wel gaf hij vier assists, waaronder twee in de laatste drie duels.

Kwakman ziet dat Adekanye zich op fysiek vlak ontwikkelt. “Vorig jjaar kon hij vaak geen hele wedstrijd volmaken. Nu verdedigt hij mee en kan hij een hele wedstrijd spelen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen