Neymar laat op Instagram duidelijk weten wat hij vindt van zijn vervanger bij PSG

28 februari 2024, 20:58   Bijgewerkt: 28 februari 2024, 21:04
Foto: © Imago

Paris Saint-Germain nam afgelopen zomer afscheid van Neymar en haalde Ousmane Dembélé met hoge verwachtingen binnen als opvolger, maar laatstgenoemde heeft vooralsnog maar weinig potten kunnen breken in Frankrijk. De voormalige buitenspeler van onder meer Borussia Dortmund en FC Barcelona kwam tot op heden 28 keer in actie voor de koploper van de Ligue 1, maar wist pas één keer te scoren. Neymar is duidelijk niet onder de indruk en komt op Instagram met een veelzeggende reactie.

PSG telde in de zomer van 2017 een krankzinnig bedrag van 222 miljoen euro neer om Neymar naar Parijs te halen. Met de Braziliaan in de gelederen hoopte de club eindelijk het ontbrekende puzzelstukje in de jacht op de eindzege van de Champions League binnen te hebben, maar niets bleek minder waar. Met Neymar reikte PSG in 2020 weliswaar tot de finale van het miljardenbal, maar ging daarin onderuit tegen Bayern München (0-1). Afgelopen zomer kwam na toch wel zes teleurstellende jaren een einde aan het huwelijk tussen PSG en Neymar. De dribbelaar verliet het Europese continent voor een avontuur in Saudi-Arabië.

Artikel gaat verder onder video

De Parijzenaren kwamen in de zoektocht naar een vervanger van Neymar uit bij Dembélé. De Fransman vertrok in de zomer van 2017 nog naar FC Barcelona om de Braziliaan te doen vergeten, maar worstelde in Spanje met zijn fitheid. Dembélé kon de hoge verwachtingen nooit echt waarmaken en slaagt daar vooralsnog ook in Parijs niet in. PSG telde afgelopen zomer vijftig miljoen euro neer voor de komst van de rappe buitenspeler en na 28 wedstrijden staat de teller weliswaar op tien assists, maar scoren deed hij pas één keer. Dat was in de competitiewedstrijd tegen AS Monaco op 24 november.

Neymar scoorde dit seizoen zelfs nog vaker in het shirt van PSG, al maakte hij zijn twee doelpunten wel gedurende de voorbereiding. Het is voor een fanpagina van Neymar in elk geval reden om de statistieken van Dembélé en Neymar naast elkaar te liggen. De post op Instagram is Neymar niet onopgemerkt voorbijgegaan. Met een lachpoppetje laat hij duidelijk blijken wat hij ervan vindt. Voor Neymar valt er binnen de lijnen overigens ook niet heel veel te lachen. Hij kwam vooralsnog pas vijf keer in actie voor Al-Hilal, goed voor één doelpunt en drie assists. De Braziliaan staat wegens een zware knieblessure al sinds oktober aan de kant.

© Instagram
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen