PSV-supporters krijgen waanzinnig nieuws: sensatie speelt ook volgend seizoen in Eindhoven

5 februari 2024, 22:44
Foto: © Imago

Earnest Stewart heeft maandagavond duidelijk gemaakt dat Ismael Saibari na de zomer gewoon bij PSV zal blijven. In de podcast Heet van de Herdgang van het Eindhovens Dagblad werd de technisch directeur van de Eindhovenaren gevraagd of de middenvelder, die een stormachtige ontwikkeling doormaakt, in Eindhoven blijft. Zijn reactie was glashelder.

"Hij speelt ook volgend seizoen bij PSV", maakt Stewart bekend, nadat een persoon uit het publiek hem vroeg naar de status van Saibari. PSV is absoluut niet van plan om de Marokkaans international te laten gaan. "Onlangs heeft hij nog voor vijf jaar bijgetekend. Saibari heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt", geeft Stewart aan in de podcast, waarin hij terugblikt op de transferperiode die PSV heeft doorgemaakt.

Artikel gaat verder onder video

Voor de Eindhovenaren zou het zeer prettig zijn als Saibari in het Philips Stadion blijft, aangezien de Brabantse club al rekening moet houden met een vertrek van een andere middenvelder: Joey Veerman. De geboren Volendammer wees eerder al een nieuw contractvoorstel van de koploper van de Eredivisie af en lijkt zich op te maken voor een zomerse transfer naar het buitenland.

Het is cruciaal voor PSV dat Saibari blijft

Laden...
1622 stemmen
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen