Engelse club de gebeten hond bij de voetbalbond: wéér een straf voor degradatiekandidaat

27 maart 2024, 12:49
Foto: © Imago

Terwijl Nottingham Forest in de strijd zit tegen degradatie, omdat het hoogstwaarschijnlijk puntenaftrek krijgt vanwege het verbreken van de FFP-regels (Financial Fair Play), krijgt de club een boete voor een hele andere reden. De spelers zijn niet gecontroleerd op doping na de wedstrijd tegen Liverpool, wat wel moest gebeuren.

De FA (Football Association) heeft Nottingham Forest bestraft voor het niet controleren van de spelers. De club uit de Nottingham krijgt een rekening op de deurmat van 75.000 British pounds, zo meldt Sky Sports. De coach van Forest, Steven Reid, kan zijn ploeg de komende twee wedstrijden niet aansturen vanaf de zijkant, want hij is hiervoor geschorst.

Artikel gaat verder onder video

Reid moet ook een boete betalen van 5.000 British pounds. Nottingham kreeg in de 99e minuut van de wedstrijd tegen Liverpool de 0-1 om te oren. Darwin Nunez was met zijn doelpunt de gevierde man. Mensen op het internet zijn het niet helemaal eens met de Engelse voetbalbond, zo laten ze blijken.

“Wanneer de scheidsrechters hebben toegegeven dat zij nalatig zijn geweest bij het afschuwelijk optreden, moet een eventuele boete worden doorgegeven aan de medewerkers van de scheidsrechter om te compenseren. Bij elke actie die er is van Nottingham Forest is er meteen een reactie”, schrijft een gebruiker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen