Van Gangelen leest sms’je van Kraay junior voor: ‘Hij durft niet door mij geïnterviewd te worden’

2 maart 2024, 23:17
Foto: © ESPN

Hans Kraay junior heeft zaterdagavond tevergeefs een poging gedaan om Anis Hadj-Moussa voor de camera van ESPN te krijgen. Dat onthult Jan Joost van Gangelen in het televisieprogramma De Eretribune.

Hadj-Moussa was zaterdagavond tegen FC Twente opnieuw de grote smaakmaker bij Vitesse. De 22-jarige rechtsbuiten, in de winterstop op huurbasis overgekomen van Patro Eisden, was met fraai voorbereidend werk onder meer betrokken bij de 1-1 van Vitesse, die uiteindelijk op naam van FC Twente-verdediger Robin Pröpper kwam.

Artikel gaat verder onder video

Vitesse verloor op eigen veld uiteindelijk met 1-2, maar Kraay junior wilde Hadj-Moussa toch graag voor de camera van ESPN hebben voor een interview. De geboren Fransman met Algerijnse roots bedankte daar echter voor, zo blijkt uit een WhatsApp-bericht van Kraay junior dat Van Gangelen live op televisie voorleest. “Ik krijg slecht nieuws van Hans, die natuurlijk in het GelreDome is: jongens, Moussa durft niet om door mij geïnterviewd te worden. Hij spreekt bijna nul Engels, bijna net zo slecht als ik.

Het was voor Hadj-Moussa zijn zesde wedstrijd in dienst van Vitesse sinds zijn komst van Patro Eisden. In de bekerwedstrijd tegen SC Cambuur (3-1) wist hij te scoren, terwijl hij vorige week tegen Excelsior een assist afleverde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen