Joey Kooij krijgt het zwaar te verduren tijdens PSV - FC Twente, onder meer van Michiel Kramer

17 maart 2024, 21:39   Bijgewerkt: 17 maart 2024, 21:45
Foto: © Imago

In de topper PSVFC Twente leek de uitploeg vlak na rust op een 0-1 voorsprong te komen, maar volgens scheidsrechter Joey Kooij maakte aanvaller Myron Boadu daarbij een overtreding op doelman Walter Benítez. De meningen zijn erover verdeeld of dit terecht is.

Boadu liep bij een corner tegen de keeper van PSV aan, maar ogenschijnlijk leek de spits weinig verkeerds te doen. Nadat Kooij het doelpunt afkeurde, besloot de VAR de scheidsrechter ook niet naar de kant te roepen. Binnen enkele seconden was de check al voorbij. Op X is men verrast over deze beslissingen van het arbitrale team. Ook Michiel Kramer reageert verbaasd, waarbij hij een referentie maakt naar de initialen van de betreffende scheidsrechter.

Had de goal van Myron Boadu moeten gelden?

Laden...
3105 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Dan heeft Hans Kraay Jr het over de meest schandalige beslissing dat er geen rood gegeven werd voor die speler van Aston Villa. Wat is dit dan ? Als FC Twente fan zou je toch helemaal gek worden met zo’n beslissing.. Hier gaat t nog ergens om tenminste de verhoudingen zijn veel kleiner.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Even los van of dit wel of geen overtreding is; Wat heeft Joey Kooij gepresteerd dat hij deze wedstrijd mag leiden? Heeft tot nu toe vrij weinig goeds laten zien als scheidsrechter. Bijzonder.

Kanthaaf
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Niet echt verbazingwekkend allemaal. Als PSV er aankomt wordt elke grasspriet die mogelijk dwars zou kunnen liggen door de KNVB en het arbitrale volkje hoogstpersoonlijk afgeknipt. Neemt niet weg, dat ze vaak prima spel laten zien. Maar eerlijk gezegd heeft het hele VAR-gedoe nog niks aan de kwaliteit van de arbitrage toegevoegd. De eerste de beste AI-chatbox zou het beter doen, want minder vooroordeel.

Vlear
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Kamphuis als VAR, Kooij als scheids, dan heb je het kreupele korps bijeen

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Twente werd beroofd van hun mogelijkheid voor de 2e plaats. Zuiver doelpunt. Maar ja dan blijft de puntenvoorsprong nog steeds 10 punten, ook heerlijk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen