Oranje-speler houdt klachten over aan duel met Schotland en moet training staken

23 maart 2024, 17:33
Foto: © Jeroen Kapteijns

Teun Koopmeiners heeft lichte klachten overgehouden aan het vriendschappelijke duel tegen Schotland (4-0). De middenvelder, die weliswaar maar tien minuten speelde, ontbrak zaterdagmiddag op de uitlooptraining van het Nederlands elftal. Koopmeiners kampt met fysieke klachten, waardoor hij een aangepast programma volgt.

De spelmaker van Atalanta Bergamo kwam in de 82e minuut in het veld voor Georginio Wijnaldum, maar hield ondanks de korte invalbeurt pijntjes over aan het duel met de Schotten. Hoe erg de klachten zijn, moet nog blijken. Het lijkt erop dat de oefenwedstrijd tegen Duitsland van aanstaande dinsdag niet in gevaar komt voor de middenvelder.

Artikel gaat verder onder video

Verder stonden er zaterdagmiddag negentien veldspelers en drie doelmannen op de training van Oranje, dat vrijdagavond niet wist te overtuigen tegen Schotland. De ploeg van Ronald Koeman won met geflatteerde cijfers van de nummer 34 van de wereldranglijst. Tijjani Reijnders, Wijnaldum, Wout Weghorst en Donyell Malen zorgden voor de doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen