Streep door EK: Quilindschy Hartman ernstig geblesseerd, seizoen zit erop

31 maart 2024, 22:45   Bijgewerkt: 31 maart 2024, 23:24
Foto: © Imago

Quilindschy Hartman heeft een zware knieblessure opgelopen, zo maakt Feyenoord bekend. De linksback komt hierdoor dit seizoen niet meer in actie en wacht een langdurig herstel.

Hartman liep de blessure zondagmiddag op in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Hij veroorzaakte een strafschop voor FC Utrecht, maar raakte bij dat moment zelf geblesseerd. De verdediger gilde het uit en sloeg zijn handen voor zijn ogen, waarna hij direct vervangen werd door Bart Nieuwkoop.

Hartman maakte een overtreding in het strafschopgebied, nadat FC Utrecht was doorgebroken en richting de goal van Timon Wellenreuther ging. De linksback van Feyenoord en het Nederlands elftal kwam vervolgens op de grond terecht en greep direct naar zijn knie. Hartman sloeg al snel zijn handen voor zijn gezicht, waarmee duidelijk werd dat zijn wedstrijd erop zou zitten.

Lees ook: Studio Voetbal valt stil na dramatisch nieuws over Quilindschy Hartman

Artikel gaat verder onder video

Hartman moest onlangs ook al een oefenwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Schotland laten schieten door een blessure. Nu lijkt ook het EK onhaalbaar voor hem. De 22-jarige Feyenoorder speelde dit seizoen 38 officiële wedstrijden in clubverband en noteerde in totaal vier interlands.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Sterkte Hartman, hoop dat het wat voorspoedige gaat dan ze nu zeggen.

Mike
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Zonde. Het was wel een speler die Feyenoord snel ontgroeide (helaas) maar waar ik wel de potentie voor het nederlands elftal in zag. Ik hoop niet dat we blind nu op die positie gaan opstellen (met zijn snelheid - omg). Sterkte kerel!

Klantenservice
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

En dan zijn er mensen die dingen roepen als: 'Hartman is een jankerd' en 'echte mannen spelen gewoon verder '. Ik vind dat altijd zo ondoordacht. Een professionele voetballer gaat echt niet zonder reden het veld verlaten. Je ziet het nu ook weer: het is gewoon een serieuze blessure. Ik hoop echt dat deze mensen in het vervolg beter nadenk voor ze zulke dingen gaan roepen... Hopen op een goed herstel voor Hartman!

Goku
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Helaas sommige leven voor die opmerkingen Klantenservice

jurgen😎
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

heel erg voor die jongen zo goed bezig EK in het vooruitzicht mogelijke mooie transfer naar buitenland..... Kom sterker terug! Wat een spelletje is dit af en toe voetbal....

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Wat verschrikkelijk. Is ook gewoon een hele goede back, en had je heel goed kunnen gebruiken op het EK. En buiten dat, een blessure wens je geen enkele speler toe, ook al is het een speler van de rivaal. Op een goed herstel, Hartman

R MN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik wens Hartman een voorspoedige revalidatie, en dat hij terugkomt op zijn huidige niveau.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen