Studio Voetbal valt stil na dramatisch nieuws in de uitzending

1 april 2024, 10:10   Bijgewerkt: 1 april 2024, 14:25
Foto: © Studio Voetbal

Het nieuws over de blessure van Feyenoord-linksback Quilindschy Hartman is hard aangekomen bij Studio Voetbal. Toen presentator Sjoerd van Ramshorst de update van Feyenoord deelde, viel een stilte aan tafel. “Shit”, was het enige wat commentator Arno Vermeulen kon uitbrengen.

Ibrahim Afellay sprak van een ‘heel erg trieste’ situatie. “Er zijn soms dingen die gebeuren die je niet in de hand hebt, maar wel bepalen hoe je carrière loopt. Die jongen zou basisspeler zijn op het EK en dan zou je zomaar een mooie transfer kunnen maken. Moet je kijken wat voor contrast.”

Artikel gaat verder onder video

In zijn actieve carrière werd Afellay ook geveld door blessureleed. Mede daardoor kwam hij nooit volledig uit de verf bij FC Barcelona, nadat hij in 2010 overkwam van PSV. Afellay krijgt in het praatprogramma de vraag hoe hij destijds zijn blessureleed ervoer.

Lees ook: Streep door EK: Quilindschy Hartman ernstig geblesseerd, seizoen zit erop

© Studio Voetbal

“Je leeft op een roze wolk, alles gaat je voor de wind. Aan de top komen is moeilijk, aan de top blijven is nog moeilijker, helemaal als je bij een grote club speelt met grote concurrentie. Als je dan jouw kruisband afscheurt terwijl je bezig bent je plekje af te dwingen, dan wordt het een kansloos verhaal, zeker als er dan een trainerswissel plaatsvindt”, blikte hij terug.

Hartman heeft echter meer krediet bij Feyenoord dan Afellay destijds had bij Barcelona, weet hij. “Zijn voordeel is op dit moment wel dat hij een bepaalde status binnen Feyenoord heeft gecreëerd voor zichzelf en rustig aan zijn revalidatie kan werken. Maar dit is voor hem een verschrikkelijke situatie en een enorme teleurstelling. Zijn reactie op het veld ging door merg en been. Echt triest, heftig.”

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
  34
  + 1
avatar

Ieder nadeel heb zijn voordeel zou JC zeggen! De kans dat hij nu nog een jaar langer speelt in de Kuip is zeer aanwezig!

gtsb
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Was stiekem ook mijn gedachten na een tijdje

FeebtheBeeb
Link gekopieerd!
  30
  + 1
avatar

Net goed, moest er ook een keer van komen als je niet normaal kan voetballen. Bij Fey-PSV ook zo'n debiele actie op Teze; vanuit het niets als een torpedo vol in de rug van Teze knallen. Ben blij dat die idioot voorlopig uitgeschakeld is en niet mee kan naar het EK! "AS Karma"

gtsb
Link gekopieerd!
  79
  + 1
avatar

Blij zijn dat een speler zwaar geblesseerd is . Hoe triest !!!

Voetbalfan
Link gekopieerd!
  66
  + 1
avatar

Imbeciel FeedtheBeeb

Micky Wuyts
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Niet blij dat een speler zwaar geblesseerd raakt maar als het gebeurd ben ik wel blij dat het dat soort spelers zijn ( die erin vliegen om andere te blesseren ( de rudigers en co)) dan de frenkie’s en co.

gtsb
Link gekopieerd!
  23
  + 1
avatar

Sterkte q. Ik zag het gister vlak voor me neus gebeuren . Had toen niet het idee dat het zo erg zou zijn . Maar na mate je daar bleef liggen en hoe je wegliep was het wel duidelijk . Hopen dat we je in de voorbereiding weer zien . Het enige lichtpuntje voor ons fans is wel dat je waarschijnlijk nu wel blijft

gtsb
Link gekopieerd!
  23
  + 1
avatar

Bean jou reacties over een geblesseerde speler zijn stuitend . Goed dat bean. er is om je toestand toe te lichten

Bean2
Link gekopieerd!
  16
  + 1
avatar

Ons boontje is een gift dat blijft geven, kan FCupdate jou niet een baan geven waar je op alle artikelen domme reacties kan zetten? Hebben wij de hele dag vermaak

gtsb
Link gekopieerd!
  22
  + 1
avatar

Bean je medicatie kerel . Want het lezen gaat niet meer,en je begint weer wartaal uit te slaan . Ik had verder gister een geweldige topdag kerel . Eerst de winst daarna het nieuws van zeker een kaartje voor de finale . Veel succes verder met je onzin

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen