Volop 1 april-grappen in de voetbalwereld: Dick Lukkien-tegel opeens foetsie?

1 april 2024, 12:40
Foto: © Imago

1 april: traditiegetrouw is het weer tijd om elkaar voor de gek te houden op de eerste dag van de vierde maand. De voetbalwereld maakt ook gebruik van deze universele dag op de kalender. Zo kwam FC Dordrecht al met een heel bijzonder tenue voor de play-offs waar ze (misschien) aan gaan deelnemen. Alle 1 april-grappen in de voetbalwereld vind je in dit artikel, dat gedurende de dag wordt geüpdatet.

FC Dordrecht onthult bizar tenue

Een tenue voor de play-offs is op zichzelf al vreemd, maar het design van het shirt is nog veel gekker. "Met ongekende trots onthult FC Dordrecht het officiële tenue voor de play-offs, een ode aan onze stad Dordrecht en haar verhalen", schrijft Dordrecht op X.

Dick Lukkien-tegel opeens foetsie?

Voor De Oude Meerdijk, het stadion van FC Emmen, lag eerst een Walk of Fame-tegel van Emmen-coach Dick Lukkien. Hebben FC Emmen-supporters de tegel gestolen, of gaat het om een 1 april-grap van de club? Zondagmiddag staat FC Emmen - FC Groningen op het programma. Lukkien is de coach van Groningen dit seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Excuseer mij. Ik kijk amper kkd dus nog minder Dordrecht. Kan iemand mij uitleggen waarom zij de grootste lol hebben met een dikke darm op het shirt

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja.... nou zie ik het. Nou dat was een goed verhaal van de stad Dordrecht dan. We kunnen er met ze allen smakelijk om lachen

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe dichter bij Dord, hoe rotter het word. Dikke darm : onderdeel van voedsel afvoer naar buiten = rottend = rotter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen