Mogelijke transfersom bekend: 'Eredivisie-revelatie moet PSV 8,5 miljoen gaan kosten'

8 april 2024, 19:38
Foto: © Imago

Ryan Flamingo is bezig aan een sterk seizoen bij FC Utrecht en staat daarom op het lijstje bij PSV. De verdediger zou de Eindhovenaren naar verluidt 8,5 miljoen euro gaan kosten, mochten zij hun interesse concreet maken.

Flamingo wordt dit seizoen gehuurd van Sassuolo. Zijn contract in Italië loopt in de zomer van 2025 af. FC Utrecht heeft een optie tot koop in het contract bedongen, zo vertelt Jeroen Kapteijns bij Kick-off. “Die ligt zo rond de twee, drie miljoen geloof ik. Dan kan Utrecht hem vastleggen." De verdediger speelde dit seizoen tot dusver 29 wedstrijden voor FC Utrecht, waarin hij twee doelpunten maakte en één assist gaf.

Artikel gaat verder onder video

Toch denkt Kapteijns dat FC Utrecht zal overwegen Flamingo gelijk weer door te verkopen. "PSV heeft interesse, maar er is heel veel interesse voor hem, ook van buitenlandse clubs. Er kan dus gelijk weer zaken worden gedaan door een andere club, als FC Utrecht die optie heeft gelicht. Dat ze daar dan een groter bedrag voor vangen. Timber is volgens mij voor 8,5 miljoen weggegaan, aan dat soort bedragen zullen ze wel denken, neem ik aan." Laatstgenoemde maakte in de zomer van 2022 de overstap van de Domstad naar Feyenoord.

Valentijn Driessen denkt echter dat PSV aan het aantrekken van alleen Flamingo niet genoeg heeft. "Het is ook weer een jongen die niet eerder op dat niveau heeft gespeeld. Ik begrijp best dat PSV hem wil hebben, maar dan voor erbij. Maar je moet ook een verdediger hebben die er al staat. Daar hikken ze nu al jaren tegenaan, met die Ramalho, maar haal nou eens een speler die er vanaf het eerste moment staat en ze sterker maakt. Nu moet je nog maar afwachten."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV heeft versterking op het oog en aast op multifunctionele speler van FC Utrecht

PSV ziet een verdediger annex verdedigende middenvelder van FC Utrecht als potentiële versterking voor volgend seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen