Napoli klopt aan bij Feyenoord voor sterkhouder, verschil tussen vraagprijs en aanbod 10 miljoen euro

18 april 2024, 11:46   Bijgewerkt: 18 april 2024, 11:57
Foto: © Imago

Napoli heeft contact gezocht met Feyenoord voor de diensten van Dávid Hancko. De Italiaanse club zou de Slowaakse verdediger willen overnemen, als het komende zomer sterspeler Victor Osimhen verkoopt.

Feyenoord zou dertig miljoen euro willen voor Hancko, maar dat bedrag wil Napoli voorlopig nog niet kwijt. De laatstgenoemde club schat de waarde van de 26-jarige verdediger eerder in op zo’n twintig miljoen euro. Hancko speelde eerder al in Italië, maar in zijn periode bij Fiorentina kon hij geen potten breken.

Artikel gaat verder onder video

De huidige trainer van Napoli, Francesco Calzona, is eveneens coach van het Slowaakse elftal. Daardoor kent hij de kwaliteiten van de verdediger van Feyenoord zeer goed. Hancko zelf zou een overstap naar Napoli wel zien zitten, zo stelt La Gazzetta dello Sport. De club uit Italië heeft dus contact gezocht met Feyenoord, maar gesprekken met de speler zelf zijn nog niet gestart.

De Napolitanen verwacht komende zomer een bedrag van ruim boven de honderd miljoen euro voor Osimhen te ontvangen. De Nigeriaanse spits zou al aangegeven hebben te willen vertrekken. Met het geld wat zijn huidige werkgever voor hem ontvangt, moeten meerdere spelers gehaald worden, waaronder een centrale verdediger. Naast Hancko staat ook Atletico-speler Mario Hermoso op het lijstje van de huidige nummer acht van de Serie A.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Interview na zege op Fortuna Sittard lijkt vertrek bij Feyenoord in te luiden

'Ik ben niet iemand die graag op de bank zit. Dat is het antwoord', zegt een speler van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kolie
Link gekopieerd!
  33
  + 1
avatar

Hahaha 30 mil grappig

Flamingo
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Ja vind je dat te veel?

Klantenservice
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

Ik denk dat als je kijkt naar hoe hij speelt, de duur van zijn contract, zijn posities en waar spelers eerder voor vertrokken zijn, dat het helemaal geen gek bedrag is.

Flamingo
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Dat denk ik ook Klantenservice. 26 jaar en een zeer stabiele verdediger. En wat ik over hem lees is louter positief, qua instelling en dergelijke. Bouwt goed op, gaat mee naar voren en pikt z’n goals ook mee. Maarja, aan de likejes te zien is er weer veel kortzichtigheid 😜

Klantenservice
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

@Flamingo Er zit ook weinig onderbouwing of uitleg in zijn reactie. Lastig om daar dan iets mee te kunnen, als het inhoud mist. Zullen we er maar vanuit gaan dat Kolie eigenlijk bedoeld dat hij 30 miljoen veel te weinig vindt? En het daarom een lachwekkend bedrag vindt? 😜

gtsb
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Precies klantenservice en flamingo. Goeie leeftijd ,kan op meerdere posities. Een zeer degelijke verdediger die aanvallend ook goed is .

Performance
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

dit kan Napoli vergeten, aansluiten in het volgende rijtje, Hansco is The Real Top en zou absoluut niet weg mogen voor minder dan 30 Miljoen, als er een 020 streepjescode aan vast zit gaat ie over de veertig miljoen heen, tussen de dertig/vijfendertig in lijkt mij redelijk anders gewoon houden want hij is het hart en vertrouwen van de defensie

jurgen😎
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

30 en geen euro minder. Eerste bod is altijd een onzin bod. Ga maar een fatsoenlijke centrale verdediger zoeken die zich op Champions league nivo staande kan houden ...

0laf
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Vind vraagprijs van 30 al laag. Dat is een bedrag waar je mogeklijk op uitkomt, maar Hancko is categorie Van Dijk, met meer voetballende kwaliteiten. 30 als openingsbod is al voorzichtig.

ruud bakker
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Mooie prijs voor een feyenoord speler

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen