Opstootje buiten beeld tussen twee spelers van Ajax na zesde treffer Feyenoord

7 april 2024, 16:13

Na het zesde doelpunt van Feyenoord in de Klassieker tegen Ajax, in de 66ste minuut gemaakt door Igor Paixão, heeft er buiten beeld een woordenwisseling plaatsgevonden tussen Gerónimo Rulli en Steven Bergwijn. Dat onthult commentator Mark van Rijswijk bij ESPN.

Volg de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax in ons liveverslag!

Feyenoord leidde Ajax in een razend tempo naar de slachtbank. Nadat er bij rust al een 3-0 tussenstand op het scorebord stond, liepen de Rotterdammers tussen minuut 56 en minuut 66 uit naar een 6-0 voorsprong.

Rulli, de Argentijnse doelman van Ajax, stormde na de zesde treffer van Feyenoord vanuit zijn doel naar de middencirkel, zo onthult Van Rijswijk in zijn livecommentaar. “Terwijl Feyenoord het feest vierde kwam Rulli naar de middenlijn, om nog even met wat spelers te praten. Bergwijn reageerde daar heel boos op. Dat de sfeer niet opperbest is bij Ajax, moge duidelijk zijn”, aldus Van Rijswijk.