Eredivisie-uitblinker: 'Ik geloof dat ik Feyenoord of Ajax aankan'

26 mei 2024, 12:22
Foto: © Imago

Tjaronn Chery denkt dat hij goed genoeg is voor de Nederlandse top. De 35-jarige aanvaller werd van januari tot nu gehuurd door NEC en kon in die periode aardige statistieken overleggen.

Chery, die eerder bij clubs als ADO Den Haag, FC Groningen en QPR speelde, staat momenteel onder contract bij Maccabi Haifa. Hoewel hij daar altijd in de basis stond en zelfs aanvoerder was, maakte hij afgelopen winter de overstap naar NEC. Voor de Nijmegenaren scoorde Chery vijf keer en gaf twee assists in 17 competitiewedstrijden.

Artikel gaat verder onder video

Nu is het de vraag wat zijn volgende club gaat zijn. Tegen ESPN zegt hij: "Ik ben er nog niet helemaal uit, maar na dit weekend neem ik een beslissing. Het zou goed kunnen dat ik afscheid moet nemen van de Eredivisie. Ik moet het bespreken met mijn familie en de kleine. Waar ik naartoe ben gegaan, zijn zij meegegaan."

Chery wordt momenteel in verband gebracht met Antwerp FC, waar Mark van Bommel nóg onder contract staat. Toch zou analist Karim El Ahmadi hem graag in de Nederlandse top zien. "Hij vindt het jammer dat ik nooit bij Feyenoord of Ajax heb gespeeld. Hij gelooft dat ik het aankan, ik eerlijk gezegd ook. Jammer genoeg heb ik het nooit kunnen laten zien, maar ik ben wel trots met wat ik al heb bereikt."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Jansma: ‘Ik ga iets geks zeggen: ik ben fan en verwacht hem in de basis op het EK’

Kees Jansma weet wie hoe dan ook moet spelen op het EK bij Oranje.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

En nu ben je te oud en sowieso altijd al te wisselvallig

Dropkick
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

👍👍👍👍

jurgen😎
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Je hebt het prima gedaan bij NEC wees blij voor de kans je hebt je een beetje in de kijker gespeeld. Ga gewoon lekker Fc antwerp speel mee om een prijs.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen