ESPN-commentator voorspelt in minuut 79 vreselijke overtreding van drie minuten later

26 mei 2024, 12:51
Foto: © ESPN

ADO was zaterdagavond geen partij voor Excelsior in de play-offs promotie/degradatie. Uit frustratie besloot verdediger Bart van Hintum dan maar Lazaros Lamprou op belachelijke wijze neer te halen.

Na een 1-2 overwinning in Den Haag zat Excelsior zaterdagavond al vroeg op rozen. Met een hattrick binnen een dik halfuur was Troy Parrott de grote man, uiteindelijk liep de score zelfs op naar 7-1 in het voordeel van de Rotterdammers (!).

Artikel gaat verder onder video

Naast Parrott had ook Lamprou een heerlijke avond met een doelpunt en een assist. Toen de Griek dit in de 79e minuut een beetje overdreef met een rainbow flick à la Neymar, toonde de ESPN-commentator van dienst zijn voorspellende gaven. "Je moet ook niet te veel gaan uitdagen, voor je het weet krijg je een rotschop."

Van Hintum liet direct weten niet gediend te zijn van die actie bij een 7-1 stand en haalde drie minuten later zijn gram. Zoals de commentator had voorspeld, koos de 37-jarige verdediger ervoor om Lamprou te laten vliegen met een belachelijke doodschop. De ADO-speler moest het veld verlaten.

Zie hieronder het fragment:

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Luuk de Jong behoedt Noa Lang op allerlaatste moment voor zeer grof gezang

Het had niet veel gescheeld of Noa Lang had een controversieel liedje richting Feyenoord gezongen tijdens de huldiging van PSV.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen