Mike Verweij onthult: zeer verrassende naam in beeld als nieuwe trainer van Jong Ajax

27 mei 2024, 15:17
Foto: © Imago

Ajax is druk op zoek naar een nieuwe trainer voor de beloftenploeg. Jong Ajax werd afgelopen jaar getraind door Dave Vos, maar hij is vorige week – na de komst van Francesco Farioli – overgeheveld naar de hoofdmacht, waar hij als assistent aan de slag gaat. Mike Verweij noemt bij Kick-off twee potentiële opvolgers.

“Ze zijn heel erg bezig met een trainer voor Jong Ajax. Dat is ook nog geen makkelijke opgave”, begint de Ajax-watcher van De Telegraaf. Verweij noemt vervolgens twee kandidaten. “Er viel opeens een hele opvallende naam: Thomas Vermaelen”, zegt de journalist. Presentator Pim Sedee vraagt zich af of hij zijn college goed heeft verstaan. “Thomas Vermaelen?!”

Artikel gaat verder onder video

“Een oud-speler die ook trainer is geworden. Maar dat is volgens mij nog niet heel serieus. Je hoort ook de naam van Frank Peereboom, een jeugdtrainer die eventueel doorgeschoven kan worden”, reageert Verweij.

Vermaelen zette in 2022 een punt achter zijn loopbaan, om vervolgens het trainersvak in te rollen. Sinds augustus 2023 is de voormalig verdediger actief als trainer van de Onder 20 van België. Als voetballer speelde Vermaelen langte tijd bij Ajax. De Belg maakte in 2004 zijn debuut bij de Amsterdammers en vertrok vijf jaar later naar Arsenal.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Jordan Henderson plaatst opvallend bericht op Instagram: Ajax-fans vrezen het ergste

Jordan Henderson plaatste na afloop van de gewonnen wedstrijd van Ajax tegen Almere City een opvallend bericht op Instagram.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

De ene schit trainer van jong ajax in ruilen voor Frank Peereboom dave vos haalt er niets uit geen verbetering van spelers ook Frank Peereboom niet alsjeblieft niet er stromen zo niet genoeg talent door naar her eerste elftal

KROTJE
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Die van Onder 17, Thomas huppeldepup is een goede voor Jong in mijn ogen.

Jos Ligthart
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Het is verschrikkelijk met de jeugdtrainers heitinga een ramp vos een ramp peeren.boom een ramp ga zo door stel eens een goede aan na jonk niets meer dus jonk terug

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen