Van der Gijp lacht zich kapot: ‘Hij kreeg om 5.10 uur een bekeuring op een wedstrijddag’

27 mei 2024, 23:15   Bijgewerkt: 27 mei 2024, 23:28
Foto: © SBS6

René van der Gijp ging op zijn zeventiende een halfjaar bij Wim Suurbier wonen en kan zich deze periode nog maar al te goed herinneren, zo blijkt uit een anekdote uit de KieftJansenEgmondGijp-podcast. De analist lacht zich kapot als hij praat over de tijd waarin hij veel omging met de voetballer die in 2020 te overlijden kwam.

“Mijn ouders dachten vroeger altijd maar dat ze moesten leven ‘zoals het hoort’. Dat ik toen een halfjaar bij Suurbier ben gaan wonen en dat ik een halfjaar te maken kreeg met iemand die alles deed ‘zoals het niet hoort’”, begint Gijp, die al in de lach schiet. “Iemand die gewoon lak aan de hele wereld had”, gaat hij verder.

Artikel gaat verder onder video

“Kan je je voorstellen: de hele avond met Suurbier door de stad rijden om overal wat te drinken, en dat hij letterlijk óveral zijn auto gewoon voor de deur parkeerde. Op de stoep! Dat je gewoon weggaat met zes bekeuringen!”, grapt de oud-voetballer vervolgens. “We moesten bij het bestuur komen omdat er inmiddels driehonderd bekeuringen binnen waren!”

“Weet je wat nog het ergste is? De laatste bekeuring was om 5.10 uur ’s ochtends, terwijl je later de dag gewoon nog moet spelen. Och, wat heb ik met die man gelachen. Die was gewoon gek, daar was niets normaals aan!”, eindigt Van der Gijp.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kees van Wonderen onthult: 'Ik werd gebeld door Arne Slot, hij wilde hem meenemen naar Feyenoord'

Kees van Wonderen bevestigt dat Arne Slot interesse had om een van zijn voormalige pupillen naar Feyenoord te halen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Hey nog geen reactie van Vd Gijp basher Beukema dat Vd Gijp dom, stom etc is en dat mensen die VI kijken dat ook zijn 😅

rene van gool
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Zoals gewoonlijk heeft vander Gijp weer een fantasie verhaal verzonnen wat maar voor 20 % Waarheid en de rest verzonnen,zoals zo vele verhaaltjes zijn verzonnen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen