Andy van der Meijde komt met verwoestend verwijt: 'Dit is de bevestiging hoe Nederland écht is!'

25 juni 2024, 22:22
Foto: © Shownieuws

Andy van der Meijde is dinsdagavond leeggelopen na de nederlaag van het Nederlands elftal tegen Oostenrijk (2-3, red.). De oud-international zag met lede ogen aan hoe Oranje weggespeeld werd door de tegenstander en uiteindelijk op de derde plek in Groep D eindigde.

“Gewoon een schande! Zo slecht de wedstrijd ingaan en denken dat je er al bent… Dat is de arrogantie van Nederland, dat hebben ze altijd. Dat heb je nu ook weer gezien. Dit is de bevestiging van hoe arrogant we eigenlijk zijn!”, haalt de voormalig international uit bij Shownieuws. “Als je zo speelt, moet je gewoon gelijk naar huis gaan en lekker op vakantie gaan naar Ibiza. Dan heb je niets te zoeken op een EK. Heel simpel!”

Artikel gaat verder onder video

Vervolgens worden er fragmenten getoond waarin Van der Meijde live reageert op wedstrijdbeelden. “Kijk dan! Hoe simpel! Verdedigen, kom op man!”, schreeuwt de analist voor de televisie. “Gelijk een goal… Slaap lekker, pik. Welterusten en tot morgen, pik”, gaat de boze Van der Meijde verder.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Hanegem suggereert complottheorie na Nederland - Frankrijk

Willem van Hanegem komt met een opvallende reactie na de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

"Andy van der Meijde komt met verwoestend verwijt: 'Dit is de bevestiging hoe Nederland écht is!'" Beter onder woorden te brengen kan niet beter dan deze goede zienswijze van een ervaren topspeler.

Derk62
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Ervaren ja, maar topspeler? Nee

KROTJE
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

@Derk62, het woord "top" is een breed begrip. Maar als je samen met Ibra gespeeld hebt dan ben je top toch ? Maar Oké het woord top is te veel van het goede.

Laurens1
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

Zelfs Jules de Korte zag nog dat dit dramatisch is het vertoonde spel! Coach ook weg sturen, prutser

KROTJE
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Toen Jules de Corte nog in leven was, kwam hij bij mijn oude werkgever op een personeelsfeestje ter gelegenheid van goede cijfers optreden, wat was zijn woordenspel met zang en piano geweldig humoristisch. Grote Kunstenaar die Jules.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Zeker, Krotje! Hij had nu mooi zijn nummer ‘Hallo Koning Onbenul’ kunnen brengen voor de Oranjespelers.

Robert Sabee
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Ja iidd allemaal beterweters ze zitten op de bank voor de tv en denken dat het hetzelfde is als daar echt staan de sukkels oranje laat je niet gek maken door die sukkels ze kunnen nog geen bal raken doe je ding en als het niet lukt helaas

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen