'Deal rond: Feyenoord ontvangt enkele miljoenen voor wisselspeler'

25 juni 2024, 10:25   Bijgewerkt: 25 juni 2024, 10:33
Foto: © Imago

Feyenoord lijkt verdediger Ramon Hendriks te gaan verkopen aan het Duitse VfB Stuttgart. De Duitsers hebben een bod uitgebracht op de centrale verdediger, die vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor Vitesse. Een transfer lijkt aanstaande.

Dat weet het doorgaans uitstekend geïnformeerde 1908.nl te melden. Volgens de supporterssite van Feyenoord is Stuttgart, dat vorig seizoen verrassend op een tweede plaats in de Bundesliga eindigde, aan het doorpakken wat betreft Hendriks. De interesse is concreet en de Duitsers hebben zich zelfs al gemeld in Rotterdam met een transferaanbieding. Technisch directeur Dennis te Kloese zal zich nu moeten buigen over de aanbieding.

Artikel gaat verder onder video

Dat Stuttgart zich in De Kuip heeft gemeld, heeft ongetwijfeld te maken met de transfer van Stuttgart-verdediger Hiroki Ito naar Bayern München. De nummer twee van de Bundesliga kan wel wat versterking gebruiken in de laatste linie en ziet Hendriks als een goede gegadigde om de Champions League-deelnemer te komen versterken.

Update 25 juni, 10:25

De transfer van Hendriks naar Stuttgart lijkt inderdaad doorgang te vinden. De verdediger is persoonlijk rond met de Duitse club en gaat tekenen tot 2028. Volgens Voetbal International levert de transfer Feyenoord enkele miljoenen euro's op, terwijl de Duitse journalist Florian Plettenberg verwacht dat dit bedrag lager uitvalt, zo rond 700.000 euro. Deze week, na een medische keuring, zet Hendriks hoogstwaarschijnlijk een handtekening onder een contract.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Gelder voorziet problemen bij Feyenoord: ‘Ik ben ervan overtuigd dat het niet lang goed gaat’

Jack van Gelder en Rutger Castricum verwachten dat het snel weer fout zal gaan bij Feyenoord.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Hendriks altijd wel een goeie verdediger gevonden . Alleen helaas te vaak geblesseerd . Mooi voor hem en Feyenoord dat hij een mooie transfer maakt ,en dat Feyenoord er nog iets aan overhoudt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen