V/d Wiel voelt zich in de hoek gezet door Ajax

21 juli 2012, 12:19

Gregory van der Wiel voelt zich enigszins in het nauw gedreven. De Oranje-international heeft aangegeven zijn tot 2013 lopende verbintenis bij Ajax niet te willen verlengen en hoopt deze zomer op een transfer naar een 'droomclub'. De vleugelverdediger heeft echter nog geen aanbod ontvangen van een club die zijn goedkeuring kan wegdragen.

Mocht Van der Wiel er niet in slagen de door hem gewenste club te vinden, wacht hem mogelijk een seizoen op de Ajax-bank. Trainer Frank de Boer liet zich immers eerder ontvallen dat spelers met een eenjarig contract die weigeren bij te tekenen, buiten de boot kunnen vallen in Amsterdam."Ik weet het beleid van de club nu ook", beseft Van der Wiel in het Algemeen Dagblad.

"Het is me duidelijk geworden dat Ajax aan me wil verdienen. Daarom word ik onder druk gezet. Het is niet leuk als je weg moet. Eigenlijk is de optie om te blijven weggenomen. Dat is niet meer aan mij nu", gaat de mandekker verder.

Van der Wiel keert Ajax echter niet zomaar de rug toe. "Ik ga niet geforceerd naar een club waar ik eigenlijk niet naar toe wil, waar ik me niet prettig bij voel. Als de juiste club niet komt deze zomer, zal ik gewoon hier blijven. Ook als de coach me dan niet wil gebruiken of op de bank gaat zetten. Dan maar met alle gevolgen van dien. Als dat is wat ze willen..."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen