Brama na debuut in lappenmand bij PEC Zwolle

Ger
24 oktober 2014, 13:58

Wout Brama heeft na zijn eerste wedstrijd voor PEC Zwolle al de lappenmand opgezocht. De middenvelder heeft last van een bovenbeenblessure en ontbreekt in de selectie voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Brama maakte de voorbije speelronde als invaller zijn debuut voor Zwolle in de verloren IJsselderby tegen Go Ahead Eagles.

Trainer Ron Jans kan ook geen beroep doen op Mustafa Saymak, die herstellende is van een hamstringkwetsuur. Daar staat de terugkeer van Jesper Drost tegenover. Zwolle won dit seizoen alle thuisduels in de Eredivisie. "Het zou wel geweldig zijn als we de vijfde thuiswedstrijd op rij kunnen winnen, dat is vast niet vaak voorgekomen. We hebben in eigen stadion van Vitesse en FC Utrecht gewonnen en Heerenveen hoort ook in dat rijtje van clubs, die in de subtop thuishoren", zegt Jans in De Stentor. "Maar de verschillen in de Eredivisie zijn zo klein, dat je in een paar weken tijd behoorlijk kunt stijgen of dalen."

Jans is onder de indruk van het spel van de komende tegenstander en noemt trainer Dwight Lodeweges de beste aankoop van Heerenveen dit seizoen. "Er zijn overeenkomsten tussen PEC Zwolle en sc Heerenveen, dat zal voor een boeiende botsing zorgen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen