Cocu: "Afmaker Locadia fris en stevig in duels"

Ger
16 juli 2015, 09:45

Jürgen Locadia was de grote man in de oefenwedstrijd van PSV tegen Olympique Lyon (2-0). De spits nam als invaller in het laatste kwartier beide doelpunten voor zijn rekening. Locadia zag na afloop een verband met het gesprek dat hij heeft gehad met trainer Phillip Cocu.

"Voor mijn gevoel speelde ik veel vrijer. Dan gaat het een stuk beter. Ik heb een gesprek gehad met de technische staf gehad en daar zijn goede dingen uitgekomen. Er is duidelijkheid gekomen, dat ik me op de spitspositie moet richten en niet meer op de buitenkanten", aldus Locadia in De Telegraaf. "Ik ben duidelijk geweest en sta daar nog steeds achter, ook al heb ik een goed gesprek gehad met de technische staf. Het is afwachten wat gaat gebeuren. Maar het liefst wil ik elke week spelen. Hier bij PSV of ergens anders."

Cocu stelt een 'andere' Locadia aan het werk te hebben gezien. "Hij is een echte afmaker en leeft van de goals. Hij was scherp, hij was fris en stevig in de duels. Hij is wat vrijer in zijn hoofd. Dat speelt toch een rol. Ik denk dat het gesprek voor beiden goed is geweest en dat er een basis is om samen verder te werken. Als die samenwerking op een goede manier gaat, rendeert hij ook beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen