Elia: "Voorbeeld zijn voor jonge jongens bij Feyenoord"

Ger
6 augustus 2015, 11:27

Eljero Elia is blij met zijn transfer naar Feyenoord. De 28-jarige aanvaller heeft zich voor twee seizoenen aan de Rotterdamse club verbonden. Hij komt over van Werder Bremen, de Duitse club die hem de afgelopen maanden al verhuurde aan Southampton.

"Ik heb wel een klik met Rotterdam, de mentaliteit van de mensen spreekt mij aan. Ik heb ook veel Rotterdamse vrienden, die allemaal voor Feyenoord zijn", zegt Elia op de clubwebsite. "Toen ze hoorden dat ik misschien naar Feyenoord zou gaan, zijn ze me ongeveer gaan stalken. Elke twee uur kreeg ik berichtjes met de vraag of het al rond was. Uiteindelijk heb ik mijn telefoon maar gewoon uitgezet en gezegd dat mensen mijn vriendin maar moesten bellen als ze iets wilden weten."

"Het was best een vreemde periode. Ik kon in Duitsland blijven, ik kon naar Turkije, naar Engeland en naar de Emiraten. In Saudi-Arabië kon ik heel veel geld verdienen", aldus Elia. "Ik denk echter dat er bij Feyenoord veel mogelijk is. Het team heeft veel kwaliteit, er is veel potentie. Ik wil een voorbeeld zijn voor de jonge jongens, hen ondersteunen en daarnaast extra impulsen geven aan het team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen