Poulsen: "Natuurlijk niet gelukkig met huidige positie"

1 december 2015, 15:31

Simon Poulsen is niet blij met zijn huidige situatie bij PSV. Ondanks de blessure van Jetro Willems had de 31-jarige Deense linksback dit seizoen pas één keer een basisplaats in de Eredivisie. Coach Phillip Cocu geeft hoofdzakelijk de voorkeur aan Joshua Brenet, van oorsprong een rechtsback.

"Ik krijg van de coaches te horen dat ik hard train en mezelf laat zien op de training. Dat is in ieder geval iets. Nee, natuurlijk ben ik niet gelukkig met mijn huidige positie", zegt Poulsen, die AZ afgelopen zomer verruilde voor PSV, tegen het Eindhovens Dagblad. Waarschijnlijk krijgt hij volgende week in de cruciale Champions League-wedstrijd tegen CSKA Moskou wel speeltijd, aangezien Santiago Arias een schorsing uitzit.

Poulsen speelde maandag met Jong PSV negentig minuten in het Jupiler League-duel met FC Den Bosch (0-0). "Ik vond dat ik de minuten nodig had, omdat ik al een tijdje niet had gespeeld", legt hij uit. "Volgende week moet ik zo fit mogelijk zijn en er klaar voor zijn. Ik blijf vechten en hopen dat ik de kans krijg en ben voor geen enkel duel zenuwachtig. Je leert het meest van fases waarin het tegenzit."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen