Cocu kiest voor Isimat als vervanger Arias

8 december 2015, 19:54   Bijgewerkt: 8 december 2015, 20:30

Met Nicolas Isimat-Mirin in de ploeg gaat PSV op jacht naar een plek in de volgende ronde van de Champions League. De Fransman vervangt in de thuiswedstrijd tegen CSKA Moskou Santiago Arias, die wegens een schorsing op de tribune van het volgepakte Philips Stadion moet plaatsnemen. PSV-trainer Phillip Cocu gaf vlak voor de wedstrijd aan dat Isimat in het centrum begint en Hector Moreno links achterin zal starten. 

Joshua Brenet, de laatste weken de vaste linksback van PSV, schuift daardoor op naar de rechtsbackpositie. Isimat krijgt van Cocu de voorkeur boven de talentvolle Jordy de Wijs, die op de bank begint. De rest van het elftal is hetzelfde als afgelopen weekend, toen PSV in de Eredivisie een benauwde overwinning boekte op Vitesse (0-1). Jorrit Hendrix, de matchwinner in Arnhem, mag dus opnieuw starten. Adam Maher zit op de reservebank.

PSV is bij winst op CSKA zeker van een plek in de volgende ronde van de Champions League. Een gelijkspel kan ook voldoende zijn om de laatste zestien te bereiken, maar alleen als VfL Wolfsburg in Duitsland wint van Manchester United. Bij een nederlaag tegen CSKA zit het Europese avontuur van PSV er in één klap op.

Opstellingen

PSV: Zoet; Brenet, Bruma, Isimat, Moreno; Hendrix, Guardado, Pröpper; Pereiro, De Jong, Locadia

CSKA Moskou: Akinfeev; Ignashevich, Berezutski, Nababkin, Wernbloom, Tosic, Dzagoev, Cauna, Natcho, Musa, Doumbia

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen