Elia: "Van mijn keeperstrainer geleerd hoog te schieten"

21 februari 2016, 20:26

Eljero Elia had tijdens het competitieduel met Roda JC Kerkrade (1-1) de winnende op zijn schoen liggen. In de blessuretijd schoot de aanvaller oog in oog met doelman Benjamin van Leer de bal snoeihard op de lat.

"Ik heb van mijn keeperstrainer geleerd om hoog te schieten, want dat is moeilijker voor de keeper. Misschien had deze met de binnenkant gemoeten. Dit is ontzettend jammer, want we hebben voldoende kansen gehad. Dat had de ommekeer voor ons moeten zijn om weer punten te pakken", vertelt de vleugelaanvaller in gesprek met FOX Sports.

Elia verliet na de wedstrijd zichtbaar geëmotioneerd het veld. "Ik ben een emotionele voetballer. Ik speel met emotie en veel passie. Als je wedstrijden achter elkaar verliest, dan gaan er allemaal dingen in je hoofd spelen. Als ik op het veld sta heb ik schijt aan alles, dan wil ik gewoon mijn speler voorbij en als dat niet lukt probeer ik dat nog een keer."

"Ik zat tegen Roda JC lekker in mijn vel, had een paar goede acties en voorzetten. Dan wil je graag beloond worden. Dat is niet gelukt en nu moeten we zorgen dat we klaar zijn voor de volgende wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen