"Elia verdiende ineens veel geld, maar heeft dat nu wel gezien"

9 augustus 2016, 13:41

Eljero Elia was de onbetwiste uitblinker in de eerste speelronde van de Eredivisie. Zijn drie doelpunten tegen FC Groningen waren niet alleen erg belangrijk voor Feyenoord, maar ook nog beeldschoon. Nu is het de vraag in hoeverre Elia in staat zal zijn een constant seizoen te spelen. 

"In Engeland was het bij vlagen héél goed en bij vlagen totaal niet", aldus Blinker in het Algemeen Dagblad. "Dat heeft in zijn carrière een grote rol gespeeld. Maar het lijkt wel alsof hij nu bij Feyenoord iets met al die ervaringen wil doen. Hij was jong, verdiende veel geld, kreeg ineens een te dikke auto onder zijn kont. Dat heeft hij nu allemaal wel gezien, nu straalt hij in alles uit dat hij het sportief wil laten zien. Dat laatste stapje zetten. Hij moet en kan elke week gevaarlijk zijn voor Feyenoord."

"Hij kent veel pieken en dalen", aldus Been. "En hij is grillig. Maar weet je wat het is? Dat maakt hem ook tot de speler die hij is. Hij zal misschien iets meer moeten doseren, soms voor een simpele bal kiezen. Maar je moet nooit de actie uit hem halen. Hij is zo ongelooflijk bezeten van het spelletje. Zijn uitspraken zijn misschien niet altijd even slim, maar altijd spreekt eruit dat hij het leuk vindt om te voetballen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen