Jans kiest voor Menig in plaats van Achahbar bij Excelsior

20 oktober 2016, 16:16

Niet Anass Achahbar maar Queensy Menig is vrijdag de spits van PEC Zwolle in de uitwedstrijd tegen Excelsior. De technische staf van de voormalig bekerhouder is niet tevreden over de inbreng van de aanvaller die afgelopen zomer werd overgenomen van Feyenoord. Achahbar scoorde pas één keer voor PEC Zwolle, in het bekerduel met de amateurs van DVS '33.

Ryan Thomas is voor het treffen met Excelsior fit genoeg voor een invalbeurt. De Nieuw-Zeelander ontbrak afgelopen weekend tegen FC Twente (2-2) vanwege een bovenbeenblessure. Coach Ron Jans houdt Dirk Marcellis en Wout Brama uit voorzorg aan de kant op Woudestein. Marcellis haakte tegen FC Twente af in de warming-up, tijdens dat duel verliet Brama met een blessure het veld. "Het seizoen is nog lang, we hebben nog 25 competitiewedstrijden en hopelijk vijf bekerwedstrijden te gaan. Dus we nemen geen risico", zegt Jans tegen De Stentor.

Jans ziet een stijgende lijn bij PEC Zwolle, met vier punten uit de laatste twee wedstrijden. "De serie is nog maar twee, die moeten we uitbreiden. We laten steeds meer groei zien met al die jonge spelers, maar er is ook nog voldoende ruimte voor verbetering", weet de oefenmeester. Hij is enthousiast over tegenstander Excelsior, de huidige nummer negen van de Eredivisie. "Vooral bij balverlies van de tegenstander zijn ze sterk. Ze hebben enorm verrast", besluit Jans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen