Brands houdt vertrouwen in Cocu en hoeft geen nieuwe spelers

8 december 2016, 12:12

Na twee sterke jaren van PSV gaat het dit seizoen allemaal wat minder. De Eindhovenaren werden roemloos uitgeschakeld in de Champions League en de KNVB-beker en in de competitie is de ploeg voorlopig veroordeeld tot het achtervolgen van Ajax en Feyenoord.

Technisch directeur Marcel Brands heeft echter aangegeven dat er geen druk staat op de positie van Phillip Cocu, zo schrijft De Telegraaf. De trainer heeft in de voorbije twee jaar de nodige credits verworven met twee landstitels en eenmaal overwintering in de Champions League. Toch verbloemt dat niet het feit dat zijn formatie de voorbije veertien duels maar drie keer wist te winnen.

Brands heeft verder ook nog eens bevestigd, dat er wat hem betreft geen nieuwe spelers naar Eindhoven komen. Dit kan echter wel veranderen indien er spelers vertrekken. De uit de gratie geraakte Luciano Narsingh, Florian Jozefzoon en Simon Poulsen azen alledrie op een vertrek. Narsingh en Jozefzoon kampen bovendien alle twee met een aflopend contract.

Indien zij vertrekken, is er ruimte voor aanvallende versterkingen en die kan PSV best gebruiken. In vijftien Eredivisie-duels kwam de ploeg pas tot 23 goals, minder dan bijvoorbeeld FC Utrecht en FC Twente. Ook in de zes Champions League-wedstrijden werd er maar vier keer gescoord.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen