Gio: "Ik ben opgelucht dat El Ahmadi er weer bij is"

3 februari 2017, 14:54

Karim El Ahmadi keert zondag in de uitwedstrijd tegen FC Twente terug in het elftal bij Feyenoord, zo heeft coach Giovanni van Bronckhorst vrijdag laten weten op de persconferentie. De sleutelspeler op het middenveld van de Rotterdamse club was de afgelopen weken afwezig vanwege zijn deelname met Marokko aan de Afrika Cup.

"Ik ben opgelucht dat El Ahmadi er weer bij is", aldus Van Bronckhorst. "Hij is heel belangrijk in de opbouw en een rustpunt. Hij weet goed waar de oplossingen liggen en is de laatste jaren steeds beter geworden. De competitiewedstrijden met El Ahmadi hebben we gewonnen. Voor ons is hij echt een sleutelspeler. Hij gaat spelen, ja."

Van Bronckhorst heeft ook goede hoop dat hij kan beschikken over Eljero Elia. De aanvaller trainde vrijdag weer mee met de groep, nadat hij de afgelopen dagen afwezig was vanwege hamstringklachten. "Eljero heeft vrijdag nog niet alles meegedaan, maar heeft wel stappen gemaakt ten opzichte van het begin van deze week", vertelt de trainer. Zaterdag wordt bekeken of Elia kan spelen tegen zijn oude club. "Naar aanleiding van wat ik vandaag heb gezien, ziet het er goed uit." Kenneth Vermeer ontbreekt nog bij Feyenoord in Enschede.

Feyenoord wist haar laatste zes duels in de Eredivisie te winnen. Wat daarbij vooral opviel, was het enthousiasme in het elftal. "Spelvreugde is heel belangrijk", vindt Van Bronckhorst. "Als je plezier hebt in het voetbal, dan speel je makkelijker. Het is natuurlijk ook een wisselwerking. Als alles goed gaat en het team er plezier in heeft, is dat een teken dat het team goed staat. Daar ben ik alleen maar blij mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen