Ajax en hoofdsponsor Ziggo verlengen contract

28 december 2017, 16:07

Ajax en hoofdsponsor Ziggo blijven langer aan elkaar verbonden. Het contract is met een jaar verlengd, tot de zomer van 2020. De overige condities zijn ongewijzigd gebleven, meldt Ajax in een persbericht. Ziggo is naast hoofdsponsor ook hoofdsponsor van de eSports-afdeling van Ajax.

"Bij de contractondertekening in 2014 zeiden wij dat Ziggo een partner is die bij ons past. Dat is de jaren daarna ook gebleken", zegt algemeen directeur Edwin van der Sar. "Het is een succesvolle samenwerking voor ons allebei. Het is bekend dat Ajax een moeilijke eerste seizoenshelft kende, het voelt als een extra steun in de rug dat zo'n belangrijke partner in deze fase het vertrouwen uitspreekt en de samenwerking openbreekt en verlengt."

Van der Sar vervolgt: "En er gebeurt veel in de sectoren waarin VodafoneZiggo, het moederbedrijf van Ziggo, actief is, ook vanuit dat oogpunt bezien is de verlenging een mooi gebaar." Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt VodafoneZiggo, voegt daaraan toe: "Met deze tussentijdse verlenging willen wij het signaal afgeven dat wij erg blij zijn met deze samenwerking, die wij dan ook graag in ieder geval nog de komende tweeënhalf jaar voortzetten."

Ajax maakte donderdag de aanstelling van Erik ten Hag officieel.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen