De Jong krijgt alle steun bij Utrecht: "Groep staat echter hem"

23 januari 2018, 20:46

Volgens diverse media bestond er in de selectie van FC Utrecht enige twijfel over de kwaliteiten van Jean-Paul de Jong, die onlangs werd doorgeschoven na het vertrek van Erik ten Hag naar Ajax. Urby Emanuelson bestrijdt die berichten en zegt dat de spelersgroep de nieuwe coach volledig steunt.

"De groep staat achter hem", spreekt Emanuelson klare taal bij de NOS. De routinier kan zich het moment dat De Jong werd doorgeschoven nog goed heugen. "Wij moesten ons die dag eerder melden, dus ik dacht dat het was om te praten met de nieuwe technische staf. Maar er was bepaalde onenigheid binnen de groep of binnen de club over de trainer."

"Van Seumeren is duidelijk geweest hoe hij wil dat het gaat. De trainer heeft daarin ook zijn visie uitgesproken en gevoelens blootgelegd. JP leeft voor de club en dat liet hij ook emotioneel merken. Ik denk dat dat de juiste manier is. Het heeft de groep geraakt", besluit Emanuelson.

De Jong debuteerde vrijdag met een 1-1 gelijkspel tegen AZ als hoofdcoach bij Utrecht. Woensdag wacht de thuiswedstrijd tegen Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen