De Vrij vertrekt komende zomer transfervrij bij Lazio

19 februari 2018, 21:03

Stefan de Vrij is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Lazio. De 26-jarige verdediger zal zijn contract niet gaan verlengen, zo maakt technisch directeur Igli Tare bekend. Club en speler onderhandelden wel over een nieuw contract, maar tot een overeenkomst kwam het niet.

Lazio komt maandag in actie tegen Hellas Verona en voorafgaand aan de competitiewedstrijd laat Tare tegenover de Italiaanse media weten dat De Vrij zijn contract niet zal gaan verlengen. "Hij gaat inderdaad geen nieuw contract tekenen. Onze wegen zullen na dit seizoen scheiden. Stefan was een geweldige professional en we willen hem bedanken voor alles wat hij voor ons heeft gedaan en de komende tijd nog gaat doen", aldus de technisch directeur.

De Vrij staat sinds de zomer van 2014 onder contract bij Lazio. Na het WK in Brazilië nam de Italiaanse club hem voor zeven miljoen euro over van Feyenoord. Tot nu toe kwam de verdediger tot 99 wedstrijden in het shirt van Lazio. Daarin was hij goed voor zeven doelpunten en vier assists.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen