Streppel: "Na de winterstop prima resultaten met goed voetbal"

23 februari 2018, 18:06

Het punt tegen PSV doet sc Heerenveen goed. De Friezen kunnen dat zaterdag in eigen huis tegen Excelsior een passend vervolg geven. "Excelsior heeft een aantal prima spelers, die niets moeten en alles mogen", blikt Heerenveen-trainer Jurgen Streppel vooruit.

Heerenveen maakte met het gelijkspel een einde aan de reeks van 22 thuisoverwinningen voor PSV. "We hadden al vertrouwen, na de winterstop behalen we prima resultaten met goed voetbal", zegt Streppel tegen Omrop Fryslân. "De jongens hebben vertrouwen. Zeker na de wedstrijd in Eindhoven."

Komende tegenstander Excelsior staat elfde met slechts drie punten achterstand op Heerenveen, de huidige nummer negen van de Eredivisie. "Excelsior kan vrijuit spelen. Het spel is leuk om naar te kijken. Gezien de mogelijkheden die zij hebben, doet Excelsior het goed. Daar moet je alleen maar respect voor hebben."

Heerenveen mist zaterdag de geschorste Denzel Dumfries. Doke Schmidt is zijn logische vervanger. Achter de naam van Daniel Høegh staat een vraagteken. Maar Streppel verwacht hem aan de aftrap.

Lees ook: Van der Gaag: "Het rommelt een beetje bij Heerenveen"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen