Pinas verandert van gedachte en verlengt contract bij ADO

11 mei 2018, 13:47

Opvallend nieuws uit Den Haag: Shaquille Pinas heeft zijn contract via een mondeling akoord bij ADO tóch met drie seizoenen verlengd. Daarmee komt er een einde aan het conflict tussen beide partijen, waardoor de jonge verdediger al maanden niet meer in actie komt in de hoofdmacht. Sinds hij zijn aflopende verbintenis niet wilde verlengen, mocht hij namelijk niet meer spelen in de ploeg van Alfons Groenendijk.

'Ondanks alles wat er gezegd en geschreven is in die periode, bleven ADO Den Haag in Pinas altijd met elkaar in gesprek. Dat deze gesprekken dit mooie gevolg hebben gekregen, doet beide partijen deugd', laat de club weten op de site over die eerdere gebeurtenissen.

"Hij heeft een meer dan fatsoenlijke aanbieding gekregen. Maar daar komen we al weken niet uit omdat er een verschil zit tussen vraag en aanbod", zei trainer Groenendijk destijds. Een aantal weken geleden ging de deur voor Pinas [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/332278/ado-den-haag-zet-deur-voor-talent-pinas-toch-weer-op-een-kier/,_blank,al op een kier], doordat er veel interesse voor Wilfried Kanon is ontstaan: dat werd een grote opening, waarna dus zijn ja-woord uiteindelijk wel volgde. Alleen de officiële handtekening moet nog op papier komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen