Clubicoon Kashia zet de deur naar transfer op een kier

19 mei 2018, 09:18

Guram Kashia vertrekt deze zomer mogelijk bij Vitesse, de club waarvoor hij tot dusver maar liefst 245 wedstrijden heeft gespeeld. De dertigjarige Georgiër heeft nog een contract voor twee seizoenen, maar begint steeds meer aan een transfer te denken.

Dat zegt de verdediger, die al acht jaar in Arnhem speelt, tegen De Gelderlander. Hij zal binnenkort, na de finale van de play-offs, de knoop doorhakken. "En dan ben ik nu op een leeftijd dat een keuze noodzaak is", weet hij. "Langer wachten kan eigenlijk niet."

"Maar ik heb nog wel gewoon een doorlopend contract bij de club, hè", zegt Kashia. ,,Nog twee jaar. Laten we dat niet vergeten. Als de kans zich aandient, kan over een transfer worden gesproken. Maar dan nog kan er niets uitkomen. Ik ga niet per se weg. Vitesse is fantastisch. Ik heb hier zoveel mooie momenten beleefd. Ik heb alles gegeven. Dat maakt een afscheid op voorhand emotioneel."

Op een beslissing moet nog even gewacht worden. "Daarom til ik alles ook over de finale van de play-offs heen. Hoe dan ook wil ik dit seizoen op een geweldige wijze afsluiten. Europees voetbal is voor Vitesse van levensbelang. Dat zorgt voor een veel betere uitgangspositie op de transfermarkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen