Gisteren gemist: Ronaldo-transfer komt dichtbij, aanwinst Vitesse

6 juli 2018, 00:30   Bijgewerkt: 5 juli 2018, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 5 juli.

Mendes: "Als Ronaldo vertrekt, is hij Real eeuwig dankbaar"

Wat velen niet voor mogelijk hielden, lijkt toch te gebeuren: Cristiano Ronaldo staat op het punt Real Madrid te verruilen voor Juventus. Hoewel het nieuws nog door geen enkele officiële bron is bevestigd, is de laatste reactie van zaakwaarnemer Jorge Mendes voer voor de steeds sterker klinkende geruchten.

Ajax kan transfer Magallán afronden nu Boca een vervanger heeft

Boca Juniors heeft eindelijk een opvolger voor Lisandro Magallán. De Argentijnen hebben Carlos Izquierdoz vastgelegd als vervanger van de toekomstig Ajacied. Het Mexicaanse Club Santos Laguna meldt dat zij met Boca Juniors overeenstemming hebben over de transfer. Dat maakt de weg voor Magallan naar Ajax definitief vrij.

Oud-voetballer van SC Cambuur en Zwolle krijgt twaalf jaar cel

Voormalig profvoetballer Ruud ter H. is donderdag in de rechtbank veroordeeld tot twaalf jaar gevangenisstraf. De oud-spits van onder andere SC Cambuur en AGOVV krijgt die straf omdat hij Roelof Esman uit Winterswijk heeft doodgestoken en zijn broer Angelino Esman zwaar heeft toegetakeld met een mes. Ook moet hij een schadevergoeding aan diens familie betalen.

Tite bevestigt: Marcelo keert tegen België terug in basis

Hij moest het duel met Mexico aan zich voorbij laten gaan, maar Marcelo keert vrijdag tegen België terug in de basis bij Brazilië. De linkervleugelverdediger is hersteld van een rugblessure. Filipe Luís mag daardoor weer plaatsnemen op de reservebank.

Real Madrid licht clausule en tast diep in de buidel voor Odriozola

Real Madrid heeft zich versterkt met Álvaro Odriozola. De 22-jarige rechtsback komt over van Real Sociedad en kost de Madrilenen een aardige duit. De Koninklijke heeft de transferclausule in het contract van de Spanjaard geactiveerd en betaalt een bedrag van liefst veertig miljoen euro aan de competitiegenoot.

Vitesse heeft met Gong achtste zomeraanwinst binnen

Vitesse heeft zich wederom slagvaardig getoond op de transfermarkt. De club uit Arnhem maakt donderdagavond de komst van Hilary Gong bekend. De negentienjarige aanvaller wordt overgenomen van AS Trencin en tekent een contract voor vier seizoenen bij de Eredivisionist.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen