Spoorboekje: transfer van Strootman, ErediVisie en United-Spurs

27 augustus 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 27 augustus.

Nieuws

Transfer van Strootman komt rond

Het is een kwestie van tijd voor Kevin Strootman de nieuwe aanwinst van Olympique Marseille is. De Franse en Italiaanse media weten zeker dat de overgang spoedig officieel bekendgemaakt gaat worden. Wellicht wordt de medische keuring nog een spannend moment voor Strootman, die in het verleden meermaals langdurig geblesseerd is geweest. Maar normaliter gooit niets nog roet in het eten voor een definitieve overgang. 

Specials

ErediVisie

De derde speelronde van de Eredivisie zit erop en dat betekent dat het voor ons tijd is om te terug te blikken op wederom een bewogen weekend in de Nederlandse competitie. In onze wekelijkse rubriek ErediVisie zetten we de opvallende zaken op een rijtje.

Wedstrijden

AS Roma - Atalanta Bergamo (20.30 uur)

Zonder Kevin Strootman neemt AS Roma het op tegen het Atalanta Bergamo van Marten de Roon. Beide ploegen begonnen het seizoen uitstekend met een overwinning, maar voor minimaal een van beide volgt er puntverlies. Ondanks dat afwezigheid van Strootman zullen er ongetwijfeld nog de nodige landgenoten op het veld staan. Justin Kluivert wellicht: mag hij ditmaal vanaf het begin starten?

Manchester United - Tottenham Hotspur (21.00 uur)

Een heerlijk toetje van op het voetbalweekend: het kooplustige Manchester United tegen Tottenham Hotspur, dat deze zomer de hand helemaal op de knip hield. Desondanks hebben de Spurs na twee duels wel tweemaal zoveel punten als de formatie van José Mourinho. De Portugees ligt onder vuur en dus zal hij een goed resultaat willen boeken in eigen huis tegen Tottenham.

Voetbal op tv

19.50 uur: Jong FC Utrecht - NEC, FOX Sports, live verslag van het Jupiler League-duel

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, talkshow over het voetbalweekend

20.30 uur: Hamburger SV - Arminia Bielefeld, FOX Sports, live verslag van het 2. Bundesliga-duel

20.30 uur: AS Roma - Atalanta Bergamo, Ziggo Sport Select, live verslag van het Serie A-duel

20.50 uur: Manchester United - Tottenham Hotspur, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel 

22.00 uur: Natafelen, FOX Sports, talkshow over het voetbalweekend

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen