Achilles'29 Vrouwen vindt in Schefczyk opvolger voor Cieraad

2 oktober 2018, 22:04

De financiële nood bij Achilles'29 heeft niet alleen forse gevolgen voor de mannentak, ook de vrouwen voelen de onzekerheid. Trainer Marck Cieraad besloot namelijk op te stappen na drie wedstrijden, omdat er veel onzekerheid heest over de financiën. Ook wordt het beloftenteam samengevoegd met het eerste team - dat de eerste drie duels in de Eredivisie Vrouwen verloor - in Groesbeek. Jurgen Schefczyk is, in elk geval voorlopig, diens opvolger.

Dat schrijft Omroep Gelderland. Schefczyk was het afgelopen seizoen trainer van Hoofdklasser csv Apeldoorn, waar hij werd ontslagen. Eerder was hij onder andere werkzaam als trainer van de Vrouwen van FC Utrecht en weet dus met welk bijltje te hakken. Dat hem overigens een zwaar karwei staat te wachten, is duidelijk: na drie duels staat de teller op nul punten en moest de ploeg al veertien treffers incasseren.

Cieraad werd in februari van dit jaar aangesteld als de opvolger van Robert de Pauw, die eveneens zijn conclusies trok na de financiële chaos bij de club. Ook de mannentak voelt de gevolgen meer dan: de club moest Arno Arts terugnemen als trainer én koerst af op een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/338436/noodlijdend-achilles-29-koerst-af-op-faillissement/,_blank,faillissement].

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen