FC Barcelona wint weer eens, maar verliest Messi

20 oktober 2018, 22:48

FC Barcelona beleefde zaterdag een avond met dubbele gevoelens. De Catalanen waren in de thuiswedstrijd tegen Sevilla (4-2) weer eens te sterk voor een tegenstander, maar zagen sterspeler Lionel Messi uitvallen met een armblessure.

De laatste vier competitiewedstrijden van Barça werden niet gewonnen en daardoor was een driepunter tegen Sevilla broodnodig. Messi en co lieten er geen gras over groeien, want binnen twaalf minuten stond het 2-0. Philippe Coutinho en Messi waren de doelpuntenmakers.

Vervolgens sloeg het noodlot toe, toen Messi geblesseerd op de grasmat van Camp Nou bleef liggen. De Argentijn moest naar de kant en dat is slecht nieuws voor de komende weken. Volgend weekend is namelijk de wedstrijd tegen Real Madrid.

Een kwartier na rust bouwde een Messi-loos Barcelona de voorsprong uit. Luis Suárez maakte de derde goal vanaf de stip en daarmee leek het duel beslist. Sevilla, met Quincy Promes als bankzitter, deed via Pablo Sarabia en Luis Muriel wat terug. Ivan Rakitíc scoorde ook nog voor de thuisploeg.

Door de 4-2 overwinning is Barcelona weer even koploper in La Liga, maar de grootste zorg zal de fysieke gesteldheid van Messi zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen