Locadia denkt na over interlandloopbaan bij Curaçao

21 oktober 2018, 11:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jürgen Locadia wordt in de toekomst mogelijk international van Curaçao. Remko Bicentini, de bondscoach van het land, heeft meerdere gesprekken gevoerd met de 24-jarige aanvaller van Brighton & Hove Albion. Locadia krijgt in Engeland weinig speeltijd en is zodoende op dit moment niet in beeld bij Oranje-bondscoach Ronald Koeman.

In het FOX Sports-programma De Tafel van Kees vertelt Bicentini dat de kans aanwezig is dat hij binnenkort een beroep kan doen op Locadia. "Ik heb meerdere malen contact met hem gehad. Het laatste gesprek vond afgelopen maand plaats. Hij heeft toen aangegeven dat hij het een lastige keuze vindt", aldus de bondscoach.

Bicentini kan Locadia goed gebruiken. "Als je straks op een groot platform - de Gold Cup - gaat acteren, dan heb je bepaalde jongens met een bepaalde bagage nodig die gewend zijn om op niveau te spelen", besluit hij. Locadia maakte een klein jaar geleden de overstap van PSV naar Brighton & Hove Albion, maar komt slechts mondjesmaat aan spelen toe in Engeland.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen