Van Bommel past zich met PSV niet aan en kiest voor bekende elf

6 november 2018, 19:33   Bijgewerkt: 6 november 2018, 21:10

Mark van Bommel kiest tegen Tottenham Hotspur dinsdagavond voor de bekende elf namen. Dat betekent dat Gastón Pereiro, die afgelopen weekend veel kritiek kreeg op zijn optreden tegen Vitesse, gewoon weer in het elftal staat. Ook Steven Bergwijn, die de afgelopen weken met wat pijntjes kampte, is fit genoeg om net als tegen de Arnhemmers te starten.

De enige wijziging ten opzichte van het duel in Eindhoven tussen beide ploegen is dat Donyell Malen dus weer op de bank begint. Hij kreeg destijds de voorkeur omdat Bergwijn geblesseerd was. Naast de aanvaller staan ook onder anderen Eloy Room, Érick Gutiérrez en Trent Sainsbury reserve. Dat geldt niet voor Nicolas Isimat-Mirin, hij zit samen met Yanick van Osch en Dante Rigo op de tribune op Wembley.

Het duel in Eindhoven is van groot belang: PSV en Tottenham hebben na drie duels beide twee punten verzameld. Als de mannen van Van Bommel nog iets willen richting de knock-outfase van de Champions League, moet het winnen in Londen. Het duel in Eindhoven eindigde twee weken geleden zonder winnaar (2-2).

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño; Rosario, Pereiro, Hendrix; Bergwijn, De Jong, Lozano

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen