Elia wil landstitel in Turkije en dan terug naar Feyenoord

14 november 2018, 09:57

Eljero Elia ambieert een terugkeer naar Feyenoord. Misschien maakt hij volgend seizoen al zijn rentree in De Kuip. Maar eerst wil de 31-jarige aanvaller kampioen worden met zijn huidige club Istanbul Basaksehir, de koploper van de Turkse Süper Lig.

Elia wil voor zijn dochters blijven presteren, geeft hij aan in Voetbal International. "Nu bij Basaksehir, straks weer in Oranje, hoop ik en wie weet volgend jaar weer bij Feyenoord. Dat zou het wel helemaal afmaken", aldus de dertigvoudig international, die in juni tegen Italië zijn laatste minuten maakte voor het Nederlands elftal.

Met de landstitel op zak verliet Elia Feyenoord in de zomer van 2017 voor Istanbul Basaksehir. "Ik koester het moment, maar ik denk gewoon niet in hoogtepunten. Misschien dat ik er na afloop van mijn carrière tijd voor heb, maar nu wil ik kampioen worden met Basaksehir en dan terug naar Feyenoord om het daar ook wéér te worden en Nederland nog een keer de echte Eljero Elia te laten zien."

De voortekenen zijn goed voor Elia en zijn club. Istanbul Basaksehir staat na twaalf wedstrijden bovenaan, met vier punten voorsprong op Galatasaray. Dit seizoen kwam de buitenspeler acht keer in actie, inclusief een Europa League-duel. De doelpuntenteller staat nog op nul.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen